Navigacija | O blogu in avtorju

Timi

Lilypie 1st Birthday Ticker

Med nami (ali pa tudi ne)

tracker

A must see

Dogodek Superbowl XLII se je zgodil 13 leti 308 dneva 21 uri 59 min 23 sekundi nazaj

Zadnje objave

O blogu in avtorju

Že dalj časa sem se ubadal z dejstvom, kako se dobro predstaviti. Na koncu sem izbral tako v stilu tistih predstavitev v Poletu…

24 letnik, navdušenec nad avto stylingom in ameriškim nogometom,član uprave in blagajnik v klubu Gas Tuning, igralec (CB) pri klubu Ljubljana Silverhawks–> že dalj časa na študijskem dopustu, vezan, zaposlen, ljubitelj in zbiratelj DVD filmov,…26.12.2007 pričakuje s svojo punco Aleksandro nov, prvi zares velik mejnik v njunem življenju. Na ta dan je predviden porod njunega prvega otroka, fantka po za sedaj še neznanem imenu.

Kje stanujete:

V Ljubljani, v samostojnem stanovanju v večstanovanjski hiši, skupaj z dolgoletnim dekletom Aleksandro.

Kakšen tv imate, kje in kdaj ga gledate?

Tv je philips, ki pa ga zadnje čase malo preveč »serje« in ga bo potrebno očitno zamenjati počasi (glede na to, da ga je v 5 letih, kolikor je star, 1x že zdela strela za 70k takratnih sitov, bo naslednje popravilo najbrž neracionalno). Gledam ga pa kar precej, predvsem filme na dvd-jih in pa šport, občasno pa tudi razne »ženske oddaje«, predvsem takrat, ko nimam pravice do daljinca.

Podobno vprašanje : hi-fi in računalnik?

Če se ipod šteje pod hi-fi, potem ga poslušam dnevno, največkrat pred spanjem. Drugače pa imava tudi sony dav s800, ki se tudi kar dobro odnese.

Računalnik je pa pač domači, star nekje 1 leto, še kar zanesljiv, prižgan dobesedno 24/7 (razen takrat, ko ga vista kaj zamori).

Domače živali?

Pes Aro, pasma brak-jazbečar, še 4 zlate ribice, stare nekje 1,5 leta.

Ure: zdaj in želje?

Jih ne nosim, uporabljam tisto na Tytn-u, drugače doma počiva še ena stara Animal ura. Posebnih želj nimam.

Nakit?

Nosim 3 prstane, na levem mezincu prstan, ki mi ga je kupila dekle Aleksandra, na kazalcu leve roke enak prstan, ki ga ima tudi Aleksandra, na prstancu desne roke pa pečatni prstan, ki sta mi ga podarila starša (dizajn sem naredil sam) za 18. rojstni dan. V levem ušesu imam uhan, trenutno enega, ki so mi ga kupili za zadnji rojstni dan.

Obleka : opišite svoj slog in kakšnega bi želeli, če bi bila omejitev nebo?

Hja mešano športno elegantni. Nosim tako baggy hlače kot tudi »suknjiče«. Večinoma imam raje, da se počutim komot kot da »bolje zgledam«. Kozmetika? After shave in kaki parfum tu pa tam. Nimam neke posebno izbrane dišave.

Avtomobili: Stanje in želje?

Sedaj imam SUV-a, Nissan Pathfinder LE če sem bolj natančen, ter občasno tudi Cliota, ki ga zaplenim Aleksandri. Želje so pa kakšen mustang l.68 v8.

Najljubše znamke?

Audi, Nike,Burton,…

Letošnji dopust?

Par tednov v Portorožu. Žal ne več.

Najljubši poletni in zimski kraj?

Hja poleti mi je praktično vseeno, kje sem. Nisem ravno ljubitelj vročine. Pozimi mi je pa kar všeč v Bad kleinkirchheim-u in Schladming-u, predvsem tam, kjer je dovolj možnosti za bordanje.

Kam bi šli, če bi imeli vikend, teden, mesec dni časa in nič težav z denarjem?

Vikend : malo po Sloveniji, po naravi Teden: Kakšen ledenik sredi poletja bi bila prijetna izkušnja Mesec: Kubo ali pa Avstralijo

Rekreacija: kje in kolikokrat?

Letos kar precej, predvsem zaradi prijave na rekreativni tek na 12. Ljubljanskem maratonu. Drugače pa tu pa tam zaidem v domači fitnes. Nasplošno premalo vsega :D

Na kaj ste ponosni?

Na zvezo z Aleksandro in kmalu tudi na prvorojenčka.

Šport : kaj ste trenirali , je kateremu vašemu vrstniku uspelo?

Nekaj časa sem treniral košarko, še v osnovi šoli, nato kar nekaj časa atletiko, nazadnje pa ameriški nogomet. Od vrstnikov je uspelo nekdanjemu sošolcu v osnovni šoli Boštjanu Cesarju in Erazmu Lorbeku in Urošu Slokarju, ki sta hodila na isto šolo leto za menoj.

Ste navijač?

Strasten navijač moštva Pittsburgh Steelers in tudi Ljubljana Silverhawks (oboje ameriški nogomet), pa tudi tekme San Antonio Spursov in La Kingsov z veseljem pogledam, enako kot tudi tekme HK Olimpija.

Zadnja knjiga, film, plošča, koncert, gledališče, razstava?

Knjiga Gospodar prstanov 1. del oz. Managerial economics za potrebe študija, skoraj vsak teden pogledam po 3-4 nove filme tako da niti ne vem zadnjega, ki sem ga pogledal, v kinu sem pa nazadnje gledal Bournov ultimat, plošča »Tekochee Kru – Adijo stari, kaki scenarij«, koncert Šank rock in Da phenomena v Piranu, v gledališče ne hodim, razstave pa se tudi ne spomnim, kdaj sem bil nazadnje na kaki.

Najboljša jed in lokacija?

Rad pojem razne bifteke, žrebičkove zrezke,… samo da je meso :D . Lokacija ni važna, važno je da je dobro narejeno. Kaj najbolje skuhate in s čim se lahko pohvalite?

Zdaj kuham bolj redko, predvsem pa rad delam ribe ter pekam na žaru :D

Pijača?

Bud! Ga ni čez to pivo.

Od česa ste bili v življenju najbolj zadeti?

Od rusha s pomočjo cigareta, prepričan pa sem, da bo rojstvo otroka to spremenilo.

Življenski moto?

Spongebob: “She’s so graceful and majestic. Maybe I’ll name her ‘Grace’ or ‘Majesty’. Or ‘Debbie’.”

»Pain is temporary, but the glory is forever!«

»You want something done right, you gotta do it yourself«

  • Share/Bookmark

Zapisal-a maky v 20.10.2006 ob 12:48 pod miks

ttt

Komentar avtor tanna — 25.11.2007 @ 21:30

minnie

Haha, zakon tale ideja iz Poleta!! :D

Komentar avtor minnie — 9.01.2008 @ 01:09