Navigacija | Tekme v snegu prav MORAŠ oboževati…

Timi

Lilypie 1st Birthday Ticker

Med nami (ali pa tudi ne)

tracker

A must see

Dogodek Superbowl XLII se je zgodil 10 leti 349 dneva 11 uri 23 min 6 sekundi nazaj

Zadnje objave

Tekme v snegu prav MORAŠ oboževati…

No včeraj so se pričele zadnji segmenti tekem v ligi NFL. Sicer nisem imel namena gledati ker je bila prva na sporedu ob 22.00 preko interneta (to pomeni bolj kockasta slika), druga pa ob 02.00, sam pa imam veliko učenja za nadoknaditi zatorej je bil primarni načrt da se učim.

Ampak ker se je Timi okoli 23.00 odločil, da on pa pač nebi spal v pojstlici oz. ni pustil spati mami, sem ga prevzel jaz in ga imel “pod kontrolo” v območju dnevne sobe, nekako podobno kot sem storil že ob 7.30 zjutraj :D . Ker sem naveličan evergreen filmov sem se odločil, da bom raje gledal tekmo, četudi preko računalnika v slabši kvaliteti. Vsedem se na kavč, Timija lepo posadim meni na kolena v takšen nekakšen “žepek”, kjer nama je vedno udobno in pričnemo gledati. Najprej oba, potem pa je Timi začel počasi dremuckati, jaz pa sem gledal.

In kakšna nora tekma je to bila! Naravnost noro je gledati tekme, ki se igrajo v snegu. Zame ni boljšega kot gledati, kako igralec recimo ujame žogo, pade po tleh in se po snegu zapelje še 10m daleč… Zares football at it best!

Par fotk…

(vir)

Uf da bi pa takole spremljal tekmo bi bilo pa zares sanjsko… no sanjsko bi bilo, če bi bilo v Pittsburghu ampak tudi s Lambeau Fieldom bi bil zadovoljen :D

(vir)

Drugače pa povzetek tekme na NFL.com

Za še drugačen pogled pa vam ponujam žurnal24 oz link1 in link 2.

No Timi po futer pavzi spet ni hotel zaspati, tako da sva si pogledala še prvi polčas med patsi in jagsi… tudi tega mi ni žal, za drugi polčas pa nama je zmanjkalo moči… ampak imamo posnetega tako da ne bomo zamudili nič…

Mogoče ga pa pogledava že danes med tekmami (ob 19.00 : Indy:SD in ob 22.00 NY Giants:Dallas–>v živo na Sportklubu )

ali pa bomo vse skupaj prespali :D

  • Share/Bookmark
 

Zapisal-a maky v 13.01.2008 ob 18:40 pod Aktualno, Timi, Zabava, american football, dammm, sweeeeeet, Šport

NE za prvaka! :)

Komentar avtor Peroksid — 16.01.2008 @ 12:49