Navigacija | Od zalezovalca do glavne vloge v trago-drami/komediji/ricitalu/erotičnemu dokumentarcu

Timi

Lilypie 1st Birthday Ticker

Med nami (ali pa tudi ne)

tracker

A must see

Dogodek Superbowl XLII se je zgodil 10 leti 313 dneva 6 uri 34 min 29 sekundi nazaj

Zadnje objave

Od zalezovalca do glavne vloge v trago-drami/komediji/ricitalu/erotičnemu dokumentarcu

Senzacionalna novica je danes, okoli 19.00 , pretresla slovensko sfero…

Vsem dobro znani Zalezovalec, ki je več mesecev ustrahoval prebivalce Ljubljane in okolice, je davi po poročanju FWT, dobil glavno vlogo v novi malodrami, ki bo povzeta po njegovi izpovedi, ki jo je zaupal glavnemu scenaristu.

Četudi scenarist zanika, da naj bi bil lik Skystalkerja baziral na zalezovalcu, pa je osnovna domneva, da je zalezovalec pretkano ukanil scenarista in mu podaril svoj lik pot pretvezo, da gre za vrečo bonbonov.

J. Stefanovski, vodilni psiholog na Ljubljanskem centru za zaščito amaterskih radijskih in tv voditeljev, v prostem času pa rekreativni protikadilski redar, je ob tej priložnosti povedal:

“Menim, da bo pojavljanje t.i. Zalezovalca v filmski sferi neugodno vplival na moje paciente, ki so bili v tistih črnih časih prestajali zelo burne in osebnostno strašljive čase. Tisti časi so jih tako emocionalno in fizično zaznamovali, da bodo vložili zahtevo za državno nepokorščino. V kolikor jim zahteva ne bo ugodena, tv voditelji napovedujejo, da bodo ob poročanju tračnih novic o zalezovalcu mižali! “

Kaj vse to pomeni za javnost, za sedaj še ni znano. Pričakuje pa se, da bodo ulice Slovenije kmalu (nekateri napovedujejo tudi shode že jutri zjutraj) prepravili tako mladci v opravah že sedaj svojega idola Skystalkerja kot tudi jezna javnost z lopatami (pričakuje se sneg da ne bo pomote).

  • Share/Bookmark
 

Zapisal-a maky v 13.11.2007 ob 19:26 pod Sprehajalske novičke

Po moje bi zaradi tega morala odstopiti vlada ali vsaj lokalni župnik. Mislem, ej, da ga tkole serjejo. O demon stracijah dvomim, ker je že pol možnih kandidatov zgnilo od lenobe, 26,8% pa od termoreakcije v preobleki sami.

Komentar avtor Martin — 14.11.2007 @ 19:21

Nimaš ljopat? Uzami burek.

Komentar avtor Martin — 14.11.2007 @ 19:21

Fetalij W. Tyschew

:lol:

si me prov spomnu da moram nadaljevanje tega napisat :D ah ja :P

Komentar avtor Fetalij W. Tyschew — 18.11.2007 @ 22:21