Navigacija | Tryout pri Ljubljana Silverhawks

Timi

Lilypie 1st Birthday Ticker

Med nami (ali pa tudi ne)

tracker

A must see

Dogodek Superbowl XLII se je zgodil 10 leti 349 dneva 10 uri 40 min 59 sekundi nazaj

Zadnje objave

Tryout pri Ljubljana Silverhawks

Vsi tisti, ki ste si vedno želeli igrati ameriški nogomet, imate priložnost, da preizkusite svoje sposobnosti in vidite iz kakšnega testa ste. Ljubljanski Silverhawksi prirejajo prvi preizkus fizičnih sposobnosti za vse, ki jih zanima ta adrenalinski šport. V seriji enostavnih preizkusov boste lahko dobili prvi vtis, kako potekajo treningi igralcev ameriškega nogometa in kakšne sposobnosti morajo le-ti posedovati.

Zato seveda pozivamo vse interesente, da nas obščete na prvem letošnjem tryoutu, ki bo v soboto 10.11.2007 na rugby igrišču v Štepanjskem naselju z začetkom ob 13.uri, trajal pa bo do 18.ure. Pomerili se bote lahko v naslednjih preizkušnjah: Hitrost: - Tek na 40 yardov - Kamikaze (suicide) šprinti Gibljivost: - W drill - T drill - Slalom med stožci z žogo v rokah

Moč - Sklece - Bench press

Eksplozivnost: - Skok z mesta v daljino

Preizkus rok: - Lovljenje žoge na mestu - Lovljenje žoge v teku

Pokazali vam bomo tudi vso opremo, ki si jo boste lahko tudi nadeli in jo po želji preizkusili. Svetujemo vam, da imate za preizkus obute kopačke, saj bodo testi potekali na travnatem igrišču. S seboj prinesite tudi brisačo in pijačo.

Na preizkusu se boste lahko pogovorili z igralci ter trenerji in spoznali delovanje edinega slovenskega kluba ameriškega nogometa.

Več informacij lahko dobite na našem spletnem forumu ali pa nam pišete na info@ljubljana-silverhawks.com VLJUDNO VABLJENI

(besedilo U. Valant, glavni trener)

Več informacij pa na  http://www.ljubljana-silverhawks.com/default.asp?id=3&aid=66   oz. forumu, bo pa testiranje v vsakem vremenu.

  • Share/Bookmark
 

Zapisal-a maky v 9.11.2007 ob 16:25 pod Aktualno, Slovenija, american football, Šport

wtf, za probo nj grem kamikaze na 40 yardov? še na basket igrišču sm skor umru pr tem :) drgač pa me mika, upam da mi bo kdo pokazu kako fuknt žogo…mogoče še brata prpelm.

Kje točno pa je rugby igrišče v štepanjcu? :blush:

PS: gre tuki za čis informativno stvar in loh pride res kdor hoče, al mormo met kej izkušenj s tem in željo po nadaljnjem treniranju (ne da je nimam)?…nekak tko sm razumel tiste nadaljnje treninge na glavni strani silverhawksov :)

Komentar avtor H. Gardner — 9.11.2007 @ 16:32

jp cisto informativno. gre se ravno za to,da probas kako je lovit, kako metat,da se vidi hitrost in agilnost…

jah kamikaze in podobne vaje so zlo dobri pokazatelj glih agilnosti,agilnost je pa zlo velik faktor pri af.

kje je igrisce? zdej nevem kako bos prisel. ce bos z busom,gre na 9 smer stepanc in pol je clo koncna postaja ce se ne motim.

z avtom ti je pa najlazje ce gres po obvoznici, gres pa izvoz lj sostro (prvi izvoz za tuneli smer stajerska).

Komentar avtor makyy — 9.11.2007 @ 18:05

z avtom bom, tko da izvoz sostro potem pa nekje ob cesti?

Komentar avtor H. Gardner — 9.11.2007 @ 19:32

maky

izvoz sostro (hja zdej ne vem iz kere smeri boš prišel) ampak greš proti ljubljani, ne sostrem pa tja. in potem greš drugi semafor (ko greš mimo kitajske pa to) levo, po klančku dol, drugi možni izvoz desno na parking. to je parking tik ob igrišču tko da igrišče pol komot najdeš ;)

Komentar avtor maky — 9.11.2007 @ 19:43

Fetalij W. Tyschew

hudo. sam jst nism za to. verjetn me nočeš met na vesti, ker bi me polomil ko palčko tam…

Komentar avtor Fetalij W. Tyschew — 10.11.2007 @ 18:24

Če se ti ne bi obril dva tedna bi zgledu k muslimanski fundamentalisti, ne verjamem da bi se te kdo dotaknu pol :lol: bil sm tm, z dvema kolegoma in bratom in mi je blo ful hudo, tko da se vidmo v pondelk na ježci :)

Komentar avtor H. Gardner — 10.11.2007 @ 19:31

maky

no me veseli da si bil in da ti je blo všeč… upam da bo vzdušje enako visoko tudi po prvih parih treningih ;)

Komentar avtor maky — 10.11.2007 @ 19:51

To je odvisno od tega kok bom tepen :lol:

Komentar avtor H. Gardner — 10.11.2007 @ 20:13

Samo ena hitra opomba – ponedeljke smo zdaj prestavili na Slovana. Tam se treningi začnejo ob 20. uri. Rookieji pa čekirajte mejl, kdaj in kako bodo oragnizirani začetni treningi.

Komentar avtor Coach — 9.02.2008 @ 19:53